Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Kursu, 9-20 Aralık 2019 Tarihleri Arasında İ.Ü. Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü'nde Düzenlenecektir.

42. DENEY HAYVANLARI KULLANIM SERTİFİKASI EĞİTİM PROGRAMI

Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programına Dair Genelge (2019/3)  kapsamında A Kategorisinde 1.Grup: Kemirgenler (fare, sıçan, kobay) ve tavşan grubuna yönelik Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim Programı 02.04.2019 tarihinde yürürlüğe giren 2019/3 sayılı Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programına dair Genelge kapsamında yürütülecektir.

Adaylar başvuru süresi içinde “Başvuru Formu”nu eksiksiz olarak doldurmalıdır. Bu süreç sonrasında kesin kayıt hakkı kazanan adaylara eğitim ücretlerini yatırmaları için geri dönüş yapılacaktır.

Kurs Tarihi: 9 Aralık 2019-20 Aralık 2019

Ön Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2019-02 Aralık 2019

Kurs Yeri: İÜ Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü

Kontenjan: 30 kişi ile sınırlıdır (İstanbul Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri önceliklidir).

İletişim: deneyhyv@istanbul.edu.tr

Ön Başvuru Formuna erişebilmek için  TIKLAYINIZ...