STAJ BAŞVURULARI

Enstitümüz Anabilim Dallarında staj yapılabilmesi için Staj Başvuru Formu doldurulmalıdır. Doldurulan form, belirtilen Anabilim Dalı temsilcilerine teslim edilmelidir.

Enstitümüz Anabilim Dallarında GÖNÜLLÜ STAJ yapılabilmesi için, staj yapacak kişilerin öğrenim gördükleri üniversite/bölümlerden “Enstitünüzde staj yapması uygundur” yazısı getirmeleri ve okullarından staj sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Kendi bölümlerinden onay almamış öğrenciler staja kabul edilmeyecektir. İlgili yazının alınabilmesi için okullara sunulacak DİLEKÇE ÖRNEĞİ için lütfen tıklayınız.

*** İmmünoloji Anabilim Dalı için;

İmmünoloji Anabilim Dalı  ara dönem ( Ocak-Şubat) staj başvurusu almayacaktır. 2020 yaz dönemi  (Haziran-Temmuz-Ağustos) için staj başvuruları 1 Mart - 30 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir. Kabul edilen adayların listesi mayıs ayı içinde bu sayfadan duyurulacaktır. Stajlar 3 dönem halinde ve her dönem 20 iş günü olacak şekilde yapılacaktır.

*** Genetik Anabilim Dalı için;

Genetik Anabilim Dalı’na gönüllü ya da zorunlu staj başvurusunda bulunacak öğrencilerin dikkatine:

Anabilim Dalımız genel başvuru almamaktadır. Staj başvurularının Genetik Anabilim Dalı öğretim üyelerine yapılması gerekmektedir.

*** Sinirbilim Anabilim Dalı için;

Sinirbilim Anabilim Dalı staj başvuru tarihleri duyurulacaktır.

***Laboratuvar Hayvanları Bilimi Anabilim Dalı İçin;

Laboratuvar Hayvanları Bilimi Anabilim Dalı staj başvuru tarihleri duyurulacaktır.