IX. Aziz Sancar DETAE Günlerinin Ardından

Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü (Aziz Sancar DETAE) tarafından 7 - 8 Aralık 2017 tarihlerinde  “Deneysel Tıpta Yenilikler” temasıyla gerçekleştirilen “IX. Aziz Sancar DETAE Günleri” etkinliğimize 100 bilim insanı katılmıştır. Farklı alanlarda 5 çalışma sözel bildiri olarak sunulmuş, 12 konuşmacı konuşmalarıyla etkinliğimize renk katmışlardır.

Ulusal ve uluslararası platformda araştırma projesi ve eğitim organizasyonlarının yapıldığı enstitümüzdeki etkinliğimize İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK ve İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin ÇOLAKOĞLU katılarak, Aziz Sancar DETAE öğretim üyeleri Prof. Dr. Özdem ANĞ, Prof. Dr.  Orhan ARIOĞUL ve Prof. Dr. Turgay İSBİR’e hizmette 50. yıllarını tamamlamaları sebebiyle plaket vermişlerdir.

Etkinliğimize katılan genç araştırmacılardan üç kişiye “en iyi bildiri” ödülü verilmiştir.

Bilim yolculuğunda bizi yalnız bırakmayan başta Rektörümüz, olmak üzere, tüm konuşmacılara, katılımcılara, etkinliğin gerçekleşmesinde büyük bir özveri ile çalışan düzenleme komitesine ve destekçilerimize çok teşekkür ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,

Prof. Dr. Günnur Deniz

Aziz Sancar DETAE Müdürü

Toplantımızla ilgili İstanbul Üniversitesi Ana Sayfasında çıkan haber için TIKLAYINIZ...